Om

LIFnews är en supporterdriven nyhetssida om Leksands IF. Vi publicerar främst matchrapporter, men även egna tankar och funderingar i krönikeform, intervjuer och reportage i så väl text- som podcastformat kan förekomma.

Vi som driver sidan säsongen 2022/2023 är Mårthen Bergman, frilansande skribent som bland annat hörs i podden Femtefemman, Simon Holm Stålhand, journalist som skrivit åt såväl Sportbladet som DT-sporten, och Håkan Danielsson Wahl, fd journalist som bland annat skrivit på Leksands sida på svenskafans.com. Givetvis har alla tre det gemensamt att vi är trogna supportrar av Leksands IF.

LIFnews har funnits sedan 2012 och var från början endast en sida som samlade alla nyheter från olika sidor som skrevs om klubben, och sedan 2013 har man producerat eget material. Aktiviteten på sidan har pendlat under åren men nu har vi fått upp ångan och skriver en text i princip efter varje match herrlaget spelat i SHL.

Eftersom vi alla tre gör detta helt ideellt i nuläget har vi säsongen 2022/2023 valt att fokusera på det skrivna ordet och valt att pausa podden på grund av tidsbrist.