Brage får fortsatt förtroende

I kväll kommer Västerås till Tegera Arena. Det blir Leksands första match efter det veckolånga uppehållet man klev på efter 7-4-segern mot Karlskrona. Det är Ben O’Connors sista match för klubben och det är första gången Isac Skedung och William Wikman möter sina gamla klubb. 

Leksand var inför uppehållet inne i en fin period såväl spel- som resultatmässigt, vilket gjorde att det här långa uppehållet som schemaläggarna gett laget kanske inte kom jättelägligt. Av erfarenhet vet vi att LIF brukar ha svårt att komma in i det direkt efter ett längre upphåll. Det enda som varit lite svajigt den senaste tiden är väl Axel Brages målvaktsspel, men om man ska tro morgonvärmningen så är det ändå han som får fortsatt förtroende av Leffe Carlsson. Återstår att se om han har hittat tillbaka till den fina form han hade i inledningen av säsongen.

I Västerås ska det, i alla fall enligt mig, bli väldigt kul att se Isac Skedung och William Wikman i Tegera Arena igen. Framför allt Isac har stått för en fin säsongsinledning och blir lovordad av de som är närmast klubben.

Kul också att vi nog kan förvänta oss ännu en fin publiksiffra, även om den senaste tidens starka resultat och det långa uppehållet borde ha kunnat generera uppåt 7000 personer, bör det i alla fall kunna bli närmare 6000. Klart godkänt. Kul också att det väntas komma två bussar med bortasupportrar.