Tor Immo lämnar Leksand

Idag blev det klart att Tor Immo lämnar Leksands IF med omedelbar verkan och istället ansluter 24-åringen till BIK Karlskoga som han skrivit ett 2-årskontrakt med.

Immo spelade i Leksands IFs J20-lag mellan 2012 och 2014 innan han lämnade för spel i division 1. I fjol gjorde han sin första säsong i HockeyAllsvenskan tillsammans med Troja/Ljungby. Debutsäsongen blev väldigt lyckad för Immo, som plockade hem skytteligan med sina 27 mål och han värvades under våren tillbaka till LIF. Den här säsongen har dock gått tyngre för den tilltänkta målskytten. På sina 38 matcher har det endast blivit fem mål och nu står det alltså klart att kontraktet bryts.
– Leksand kan inte ge Tor de förutsättningar som han behöver för att utvecklas och därför har vi tillsammans med Tor gemensamt kommit fram till att det bästa för båda parter är att bryta avtalet. Vi tackar Tor för hans tid i Leksand och önskar honom lycka till i framtiden, säger Tjomme till leksandsif.se.


Det här bör ge Tjomme lite extra klirr i värvningskassan när han nu är ute och letar efter Mr X. Det verkar ju främst vara en back man är ute efter och nu har han endast 10 dagar på sig att hitta rätt innan transferfönstret stänger för den här säsongen.