Sista träningen inför morgondagens match

Idag på förmiddagen tränade laget för sista gången inför morgondagens match mot BIK Karlskoga. Träningarna dagen före match brukar kunna ge en fingervisning om hur man kommer ställa upp laget, och idag formerade man sig så här;
Karlberg-Persson-Lang
Aterius-Rundqvist-A. Karlsson
TVO-Knuts-Karlsson
Immo-Enqvist-Ollas

Johan Porsberger tränade inte idag och är fortfarande ett frågetecken inför imorgon, men är han frisk förväntas han gå in på Aterius plats och att Aterius då får stå som extraforward.


På backsidan är det en stor förändring och det är att Axel Bergkvist lämnas utanför truppen och att August Berg får chansen på nytt. Axel åker istället med juniorlaget över helgen. Om jag får spekulera fritt så är anledningen till att Axel får stå åt sidan före till exempel Nordsäter att Axel fortfarande kan matchas i J20-laget. Återstår att se om Berg kliver in på sex backar och i så fall spelar bredvid Enock, eller om han får börja som sjundeback. I övrigt fortsätter Calle tillsammans med Filip och Kolan tillsammans med Gunnarsson.

Dessutom väntas Jonas Arntzen få fortsatt förtroende.

*

I övrigt så var Ritola, Mattias Nilsson och Bröms på is före lagets träning, men klev av när den ordinarie träningen började. Fortfarande inget nytt om eventuell återkomst för någon av dessa spelare, även om en comeback är närmre för såväl Bröms som Nilsson än för Ritola.