Förändringar att vänta ikväll igen

Ikväll väntar Tingsryd hemma i Tegera Arena och i och med det en ny möjlighet för LIF att ta sig ur den negativa trend man är inne i nu. Av gårdagens träning att döma kommer det bli förändringar i kedjorna igen, men inte lika stora som senast.

Anton Karlsson gick center mellan Porsberger och Immo, en formation som testats tidigare under säsongen och som enligt mig var bra då. Linus Persson var tillbaka mellan Lang och TVO. De andra två linorna var intakta och Wilde Bröms ser ut att bli extraforward.

En intressant notering från morgonvärmningen, och möjligtvis något som kan förändra de linor jag skrivit här ovan, är att Ritto bytt från grön till blå tröja. På gårdagens träning såg han ut att gå för fullt och idag var den gröna tröjan borta. Tveksamt dock om man vill matcha honom direkt, men det är en indikation på att han närmar sig comeback.

På träningen igår var det bättre intensitet än tidigare och det hettade till mellan spelarna flera gånger, något jag endast ser som positivt. Hoppas man tar med sig den inställningen ut på isen ikväll.

Har ni inte bokat biljetter än, gör det. Man ska vara med när det vänder och november är ju inte över än.