Flygande start för Leksand

Ååååiååå flygplan, vi hade väntat hela dan, på Malmös flygplan.
Och SOM det var värt det. Det blev en minst sagt hrivig premiär.

LEKSAND. Först pajade motorn. Sen fanns det ingen pilot. Rödhökarna kunde helt enkelt inte flyga och matchen fick skjutas upp med tre och en halv timme.
Om man får krydda (och det får man en dag som denna) så hann ölen ta slut på byn innan pucken släpptes.

Men det var värt all väntan. För i Leksandslägret var det tvärtom mot hos skåningarna, där flög det nämligen ordentligt.

Sebastian Wännström petade in 1-0 i PP men det premiärmåljublet sattes i halsen när Malmö kvitterade direkt inpå. När sen Frippe Händemark släkten-är-värst:ade in 2-1-målet kände man att INTE EN SÅN PREMIÄR IGEN. Och så blev det inte heller.

****
”Frallan” utgick i pausen (besked på måndag, pliiiis låt det vara positivt) mellan första och andra och hoppet tändes inte direkt av första tio under andra tjugo. Malmö var tunga, Leksand tillbakapressade. Men sen, sista sju mittenakten så gasade Leksand på och inför tredje var feelingen där.

****
Wännström drog in 2-2 och inte ens minuten senare gjorde Oskar Lang sitt livs backhandmål. Sju minuter från slutet bjöd Marek Hrivik (KING!) på en gooooosegooospassning till ”Trucken” som även han fick göra mål i sin första match för Leksand. Hrivik punkterade själv tillställningen i öppen kasse och JIPPI vad livet är gött ibland.

PLUS
+ Marek Hrivik. Och han är inte ens i form än?
+ Hela sista perioden. Wow! Utan en bländande Alsenfelt hade det kunna bli mer.
+ Anfallsspelet. Spencer Abbott ska in här också eller?
+ Ahnelöv. Generali!

MINUS
Finns några stycken men vet ni vad: dem sparar vi till andra matcher, här ska firas premiärseger, med eller utan bärs!