Kontakta oss

Under luppen: Fredrik Lindgren

Anton Lundin

Under luppen: Fredrik Lindgren

Det första nyförvärvet herr Karlberg stod för är nog också det mest anmärkningsvärda. Fredrik Lindgren kommer spendera minst ett år i Leksands IF efter 15(!) säsonger i Skellefteå AIK. 465-matcher och två SM-guld står på cv:t samt ett par a-landslagsmatcher.

Många var vi som satte kaffet i halsen när ryktena om Fredrik Lindgren började sprida sig på diverse forum och sociala medier. Men ryktena stämde. Någon dag senare presenterades den 180 centimeter långe Fredrik Lindgren och det är väl en klassvärvning att ro i hamn om något.

Den tilltänkta lagpappan Lindgren är en erkänt bra skridskoåkare(även om han kanske inte blivit snabbare med åren) som framförallt är duktig i boxplay och i egen zon. Lindgren är från Arvidsjaur och har representerat Skellefteå AIK hela sitt vuxna hockeyliv förutom två avstickare till Mörrums GoIS och Färjestad. 27 A-landskamper har hann hunnit med och två SM-guld i Skellefteå AIK. Kontraktet är skrivet på ett år och tanken är att han ska hjälpa Leksand göra samma resa som han själv gjorde i Skellefteå för dryga tio år sedan.

Fortsätt läsa
Du kanske gillar...
Klicka för att kommentera

Mer i Anton Lundin

Senast

Till toppen