Kontakta oss

Modo nästa – efter att ha kommit smygande bakifrån

Per Karlsson

Modo nästa – efter att ha kommit smygande bakifrån

141228 Modos Per-ge Skršder och Leksands Daniel Josefsson kŠmpar under Ishockeymatchen i SHL mellan Modo och Leksand den 28 december 2014 i …rnskšldsvik. Foto: Jonas Forsberg / BILDBYRN / COP 71

Dags för tredje och sista steget i den trestegsraket som kvalet i år varit för Leksand. Efter vunnen slutspelsserie och två raka segrar mot Tingsryd i playoff väntar nu Modo i en matchserie i bäst av sju där vinnaren spelar i SHL 2016-17.

Vi kan väl börja uppladdningen inför första mötet på söndag med några videoklipp. Närmare bestämt i två av dem titta lite på hur tränarna i de bägge lagen har mått på sistone. Det är ju inte helt ointressant vad en ledare utstrålar. Modos Andreas Johansson ville för en kort tid sedan gärna avdramatisera det faktum att hans lag måste kvala. Den fientliga rösten och det oroliga kroppsspråket skulle annars kunna tolkas som att han är pressad http://www.tv4.se/sport/klipp/johansson-om-inte-vi-%C3%A4r-kvar-i-shl-ska-du-f%C3%A5-10-000-3292726.

C More-kommentatorn Lars Lindberg (som tidigare förekommit på LIFnews i en olycklig intervjustart med förre Leksands- och Modospelaren Mattias Ritola http://lifnews.se/blog/lucka-nr-21-borlangesonen-ritola-testar-svenskan/) blir alltså 10 000 kronor rikare om Modo efter några säsonger på slak lina tvingas lämna SHL till förmån för Leksands IF.

Ett LIF som blev en klassiker rikare när man under kända förutsättningar besegrade Mora med 6-0. Ett LIF som under halva säsongen kommit smygande sedan man tog in nya tränare. Ett LIF där den ene av dessa tränare nyligen uttryckte något helt annat med kroppen än Andreas Johansson. Klicka på länken, vänta på att videon hoppar på plats – för att sedan se Magnus Svensson hoppa https://twitter.com/Soderlunds/status/708046072170618880?lang=sv.

Fortsätt läsa
Du kanske gillar...
Klicka för att kommentera

Mer i Per Karlsson

Senast

Till toppen