Kontakta oss

Mattias Guter klar, fler på väg in?

Anton Lundin

Mattias Guter klar, fler på väg in?

Mattias Guter vart på måndag morgon presenterad för Leksands IF. Mattias har gjort 10 poäng på 28 matcher under den gångna säsongen. Det spekulerades i att Leksand skulle ta över kontraktet rakt av som sträckte sig till säsongen 2016/2017, men kontraktet är brutet med Djurgården och han skriver således ett nytt kontrakt med Leksand som sträcker sig över nästkommande säsong.

Mattias är högerfattad vilket är ett bristfällande attribut i årets spelartrupp. Han är snabb på rören, spelar ett energifyllt spel och har även ett bra skott. Han passar in bra i ett eventuellt powerplay där han kan hålla till ute till vänster. Mattias har varit en tongivande spelare i Allsvenskan tidigare och har i år spelat i SHL och gjort det hyfsat. Förhoppningsvis så är det i Leksand han får sitt riktiga genombrott i SHL.

Mattias kommer ansluta till Leksand under dagen och vara med på isträningen imorgon. Förhoppningsvis får vi se han i Leksandsdressen borta mot Skellefteå på torsdag.

***

Då är frågan om det är färdigvärvat eller inte. Enligt Leksand klubbdirektör Kjell Kruse så beror det på hur skadesituationen ser ut när transferfönstret går mot sitt slut. Så det är svårt att säga om vi får se några fler nyförvärv i det här fönstret.

Fortsätt läsa
Du kanske gillar...
Klicka för att kommentera

Mer i Anton Lundin

Senast

Till toppen