Kontakta oss

BLOGG: Intresset för Niklas ”Pajen” Persson verkar vara på riktigt

Anton Lundin

BLOGG: Intresset för Niklas ”Pajen” Persson verkar vara på riktigt

pajen (6)

Ja, det verkar faktiskt vara så att Tore inte gett upp. Leksands intresse för Niklas ”Pajen” Persson verkar vara konkret och enligt flera oberoende källor till LIFnews så rycker man i ex-leksingen. Han skulle då vara den sista pusselbiten i Tore Jobs lagbygge.

Jag trodde inte riktigt på det först och det kändes mest som en våt dröm, men det verkar som att Jobs inte helt gett upp ”Pajen”. Vi har fått in rykten om Persson lite då och då, men idag är det fler och fler som skriver att Leksand jobbar med Persson. Han ska redan ha fått ett ekonomiskt lukrativt förslag, men detta enligt en mer tveksam källa. Det är på inget sätt säkert att det blir någon affär men det verkar som att Leksand är med i racet vilket såklart är otroligt kul och spännande.

Linköping ska också vara intresserade men LIFnews har från en källa fått information om att Jobs kan erbjuda Persson en roll i föreningen efter spelarkarriären, huruvida det stämmer eller om det intresserar Persson får framtiden utvisa. Något som också kan tala för Leksand är att han är nära vän med kommunikationsansvarig Claes Thirus och marknadschef Patric Skoglund. Pengarna då… Persson är en otroligt dyr spelare men en så pass stor profil att det inte borde vara några som helst problem att finansiera honom med externa medel. Kan Kjell Kruse hitta externa medel för Patrick Cehlin så bör det inte vara några problem att hitta det för ”Pajen”. Jag vill bara återigen understryka att det inte handlar om några långt gångna förhandlingar, det är inte heller säkert att ”Pajen” ens vill spela i Leksand, men man måste väl få drömma?

Fortsätt läsa
Du kanske gillar...
1 kommentar
  • Åhlberg

    Bara spekulationer. Men nu har klubben en urleksing som sportchef som Ejendahl krävt för att sponsra, så nu kanske det är dags. Ps det är tre tomma forwardsplatser som måste värvas och inte en, annars har vi sämre offensiv än förra året och då är man garanterat inte topp 3 ens.

Mer i Anton Lundin

Senast

Till toppen